Prednáška INESS: Brexit: Is There Actually A British Strategy?

Aj počas leta sme pre vás pripravili zaujímavú prednášku spojenú s diskusiou.

Našim hosťom bude Dr. Sean Gabb, ktorý na výročnej prednáške INESS predstaví aktuálne dianie ohľadom Brexitu, porozpráva nám o novom britskom premiérovi, novej vláde a možných scenároch britského smerovania.

Prednáška INESS: Brexit: Is There Actually A British Strategy?

KEDY

Utorok 6. augusta o 18:00

KDE

Kafe Scherz, Palisády 27, Bratislava

 

Ako významný britský intelektuál je Dr. Gabb často oslovovaný napr. BBC a inými mienkotvornými médiami, a neprekvapí, že sa pozná s viacerými ministrami novej vlády Borisa Johnsona ako aj s ním samotným.

Tu si môžete pozrieť starší videozáznam z ich spoločnej diskusie na tému „Britský konzervativizmus v 21. storočí“: https://www.youtube.com/watch?v=3b8RNn9Ocak

Dr. Gabb publikoval viac ako tisíc esejí a článkov a viac ako 30 kníh. V rokoch 1991 a 1992 radil slovenskej vláde v procese transformácie z komunistického režimu k liberálnej demokracii.

Je viceprezidentom Ludwig von Mises Centre v Spojenom kráľovstve a riaditeľom School of Ancient Studies. Pod pseudonymom Richard Blake napísal 16 historických románov, z ktorých tri sú dostupné aj v slovenčine.

 

Prednáška bude prebiehať v anglickom jazyku.

Vstup je voľný, všetci ste vítaní!

INESS is an independent, non-governmental and non-political civic association. All of our activities are financed by grants, 2% tax allocation, own activities and donations from individuals and legal entities. Thus, our operation, scope and quality of outputs, largely depends on your generosity.
Our
awards
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards